Witchy addresses (shops, café, …)

Het Mysterie ~ volksspelenkroeg, eetcafe, “hekserig”. Abeelseweg 29, Poperinge.
Terra Meiga ~ Terra Meiga betekent “behekst land”. Het is de bijnaam voor Galicië. Het gebied van Spanje ten noorden van Portugal. Galicië is bekend om zijn visserij, zijn keltische achtergrond en… zijn heksen… Kom een kijkje nemen in ons eetcafé op de Vlaamsekaai 64 in Antwerpen.
Gandalf ~ sieraden (ook Keltische), sierzwaarden, kledij, e.d. Hoogstraat 20, Antwerpen.
Thaish ~ omdat het niet altijd “typisch hekserig” moet zijn : Thaise, Indische & Nepalese houtsnijwerken, brons, Boeddha’s en geschenken. Steenhouwervest 9, Antwerpen.
Duizend en één Nachten ~ geschenken, decoratie, kledij, e.d. Lange Koepoortstraat 74-76, Antwerpen.
Hadiqa ~  boeken, halfedelstenen, sieraden, mineralen, etherische oliën, wierook, tarot, orakelkaarten, Ayurvedische produkten, oorkaarsen, pendels, meditatiekussens, …. Quellinstraat 16, Antwerpen.
Nancy’s Cado Shop ~ De nadruk ligt hier op houtwerk uit Indonesie, Thailand, China, Japan en Afrika. Maar ook Boeddha’s in allerlei vormen en kleuren en niet te vergeten een ruime keuze aan wierook. Oude Vaartplaats 42, Antwerpen.

autumn witch woods
Andere (onverwachte) adresjes

Dille & Kamille (zie adressenlijst in België en Nederland) ~ een winkel voor de kitchenwitches en herbalisten onder ons (en voor alle anderen)
De Toba Wereld ~ een wereld vol plantenwijsheid en helende natuurkrachten: geneeskrachtige kruiden, natuurlijke verzorgende producten, helende mineralen, boeken, … Winkels in Antwerpen, Gent en Affligem.

Leave a comment